Vi är ett tight team av experter med lång erfarenhet inom redovisning och utveckling. Ingen kan din ekonomi bättre än vi.

På Plusvision har vi specialiserat oss på att hjälpa små och medelstora bolag med redovisning och interna processer. Plusvision är sprunget ur syskonbolaget Frivision och har uppstått för att tillgodose behoven hos enmansbolagskunder som expanderat och nu möter nya utmaningar i sina rutiner. Våra konsulter har lång erfarenhet och är experter på digitalisering och dess positiva effekter på siffror och utveckling.

Detta vill vi göra

Plusvision stöttar dig i hela eller delar av ditt bolags ekonomi. Genom översyn av dina ekonomiska flöden kan vi skapa effektivisering som leder till ett bättre kompetensutnyttjande och konkret affärsutveckling på ditt företag.

Så gör vi det

Vi hjälper dig med alltifrån löpande bokföring, fakturering och lönehantering till redovisning av skatter, årsbokslut och deklaration. Med bred kunskap om de digitala verktyg och hjälpmedel som finns att tillgå, och en förståelse för ditt företags utmaningar och möjligheter, kan vi skapa en skräddarsydd lösning som gör det enklare för dig att fokusera på det du och ditt företag gör bäst. Vi finns alltid vid din sida med pålitlig rådgivning och utvecklande tips.

Jobba hos oss

Anställda som trivs och mår bra på sin arbetsplats är en viktig grundpelare för att kunna ge våra kunder marknadens bästa erbjudande. Vi lägger stor vikt vid att förse våra medarbetare med enkla och smidiga rutiner som både underlättar och förbättrar det dagliga arbetet. Dessutom lämnar vi alltid utrymme för utvecklingsmöjligheter för dig som vill vara med på vår expansionsresa. Vi letar alltid efter nya kollegor och söker både erfarna och nyexaminerade konsulter. Huvudsaken är att du har bred kunskap om redovisning, delar vår syn på de digitala verktygens betydelse och visar ett stort engagemang i våra kunder och deras verksamheter.

Driver du egen redovisnings­byrå?

Vi planerar att öppna flera kontor de kommande åren. Gillar du vårt koncept och är intresserad av att ingå i ett större sammanhang? Hör av dig, så berättar vi mer om möjligheterna att arbeta tillsammans med oss.